S. Blok Producties; (kinder)theater - (straat)muzikant - animatie - illustraties - allemaal bij S. Blok Producties!!! Neem contact op voor de mogelijkheden!!!

Nieuwe drummer voor Kings for a Day

Gepubliceerd op 11 januari 2020 om 22:03

Allereerst; iedereen de beste wensen voor 2020! Het begin van een nieuw jaar. En voor Kings for a Day een nieuw begin met een nieuwe drummer.

Helaas heeft Maarten enige tijd geleden te kennen gegeven te willen stoppen bij de band; hij is toe aan een nieuwe uitdaging met een nieuwe band. En omdat hij in zijn situatie zijn energie verstandig dient te verdelen, lukt het hem niet om in meerdere bands tegelijk te spelen. Wij respecteren en begrijpen ten zeerste zijn keuze. Daarom kunnen wij hem dan ook met een blij gemoed heel veel succes wensen in zijn verdere carrière. Missen zullen we hem niet; we blijven elkaar regelmatig ontmoeten, en hij heeft al toegezegd te willen invallen als onze nieuwe drummer niet kan.

Over onze nieuwe drummer gesproken; welkom Neno! Hij heeft al een aantal keren met ons geoefend, en dat is een ieder goed bevallen. Neno is dan zeker ook geen beginneling; men zou hem kunnen kennen als de drummer van oa. The Corner Cats. We zullen nog even met hem moeten oefenen, maar hopen snel met hem de planken op te kunnen! Voor een ieder die deze primeur in zijn/haar gelegenheid/zaal/stadion zou willen hebben; neem gerust contact met ons op!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Thierry Potin
2 jaar geleden

Bonne et heureuse année 2020 pour vous tous.
Bisous
Thierry