Altijd leuk; extra bedankt worden!

Gepubliceerd op 9 juni 2020 om 21:53

Op donderdagmiddag 4 juni hebben we, i.v.m. de Corona-maatregelen, op gepaste afstand en met een beperkte opstelling van Kings for a Day, een optreden in de tuin verzorgt voor de bewoners van Gors-De Hoogte te Goes. Nu was het de weken er voor prachtig weer geweest, en uitgerekend die dag was het regenachtig. Maar dat mocht de pret niet drukken, en gelukkig bleef het dan ook droog, tot het laatste nummer. Bij het tweede couplet van Het Kleine Café Aan De Haven begon het te regenen. Maar tot die tijd hebben we een top-optreden gehad voor een geweldig publiek! We werden zelf nog toegezongen bij een gast-optreden vanuit het publiek. Je snapt dat wij met de ruitenwissers vol aan, maar met warme harten en uiterst voldaan weer naar huis gingen. 

Tot onze verrassing ontvingen wij daags na dit optreden nog een pakketje; een doosje chocolaatjes en een kaart met een extra bedankje. Altijd leuk! Vrienden van De Hoogte, hartstikke bedankt, en heel graag tot een volgende keer!

 

Zou u uw activiteit ook willen laten opluisteren door Kings for a Day? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.