We mogen weer! The Mayfields op de Stroskerksedag

Gepubliceerd op 3 juli 2022 om 20:11

Op zaterdag 2 juli jl. was het eindelijk weer de Stroskerksedag; de braderie van Serooskerke. Er was ringrijden, er waren oldtimers (auto's, brommers en trekkers!), De Wasschappelse Heiploeg van Museum Het Polderhuis was er, en The Mayfields mochten ook van de partij zijn!

Het was prachtig weer, en daardoor genoeg volk op de been. En onder dat volk zaten heel wat bekenden, zowel voor als soms achter de kramen. Mensen die we soms, door de corona-maatregelen, twee jaar niet meer hebben gezien; wat een feest om jullie allemaal weer te zien!

Onder de bekenden die we tegenkwamen zaten ook Annie en John, onze zangeres en bassist bij Kings For A Day. Uiteraard mochten die niet verder zonder eerst een paar deuntjes mee te doen (zie filmpje hieronder). Ook Sjaak, toetsenist bij oa de Kings kwam even kijken hoe we het deden. Hij heeft de prachtige foto's hieronder gemaakt.

Al met al was het een gezellige dag, en we hopen nog veel meer van deze dagen te krijgen. Zo beginnen volgende week ook de Historische markten in Veere al weer. En wie weet wilt u zelf ook wel zo'n gezellig duo op uw activiteit. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.