Coverband voor uw feest

Bent u op zoek naar een coverband in Zeeland om van uw feest een succes te maken? S blok producties, die dé coverband van Zeeland kan aanleveren, brengt u u graag een breed scala van allerlei verschillende muzieknummers, uit diverse muziekgenres ten gehore. Welke muziek we precies op uw feest ten gehore brengen is natuurlijk afhankelijk van uw persoonlijke wensen en behoeften. Alles is mogelijk en bespreekbaar. Samen met u zorgen we ervoor dat uw feest een feestje wordt waar nog lang over gesproken zal worden. We zijn een echte feestband en spelen enkel live muziek. Playbacken doen we liever niet aan. Onze coverband in Zeeland beschikt over een vierstemmige zang en brengen graag op uw feest verschillende meezingers ten gehore. Ook voor andere provincies is het superleuk om een band uit Zeeland

Meezingers

Een feest is vaak niet geslaagd zonder dat er is meegezongen met allerlei meezingers. Onze muzikanten spelen en zingen verschillende meezingers uit de 50s, 60s, 70s, 80s, 90s en 00s. Een gouwe ouwe is er ook vaak eentje die het altijd goed doet op een feest. Dit of dit nu tijdens een festival of tijdens een bruiloftsfeest is. Onze coverband heeft verschillende coverbands samengesteld. Er zijn namelijk verschillende smaken wanneer er gesproken wordt over muziek. Daarnaast is het mogelijk dat u een themafeest organiseert waarin niet alleen de muziek centraal staat, maar waarbij eveneens een bepaalde klederdracht gewenst is. Ook dat is mogelijk. Onze muzikanten uit Zeeland verschijnen graag op uw podium in verschillende soorten klederdracht.

Coverband Zeeland

Soorten klederdracht

Om van uw feest gegarandeerd een succes te maken, is niet alleen de juiste muziek van belang, maar ook de juiste ‘tone of voice’. Dit wil zeggen; de manier waarop iets wordt overgebracht. We doen dit dan ook niet alleen door het zingen en spelen van de juiste muzieknummers uit diverse verschillende muziekstijlen. We vertonen onszelf graag in de juiste kleding. Onze coverband the Mayfields zal zich graag vertonen in klederdracht. In klederdracht vertonen zij allerlei liedjes van toen, nu en alles daartussenin. Ook Kings for a day is een coverband die liedjes van toen, nu en alles daartussenin ten gehore brengt. Daarnaast heeft coverband Zeeland een coverband welke nog in de oprichtingsfase zit. Namelijk; Jottum! Verschillende hits, dansen en een groot feest zullen bij deze coverband centraal komen te staan. Coverband zorgt er samen met u voor, dat uw feest een feest wordt om nooit meer te vergeten.