De juiste muzikanten

Voor verschillende evenementen is het van belang om op zoek te gaan naar de juiste muzikanten uit Zeeland. S blok producties heeft diverse muzikanten uit Zeeland tot haar beschikking die van ieder evenement een feestje maken. Tijdens een evenement wat georganiseerd wordt in Zeeuwse stijl, treden onze muzikanten uit Zeeland in deze stijl voor u op. Bijvoorbeeld in Zeeuwse/ Walcherse klederdracht. In deze klederdracht brengen zij Zeeuwse liederen/ teksten ten gehore tijdens uw evenement. Ook kunnen er Zeeuwse verhalen verteld worden. Voor authentieke Zeeuwse feesten zoals de (boeren)markten en braderieën, is onze TroubaBoer beschikbaar om van uw evenement een écht Zeeuws evenement te maken.

TroubaBoer

De TroubaBoer is een straatmuzikant en straatartiest die voor een leuke toevoeging kan zorgen tijdens uw evenement. In de zomermaanden bruist het in Zeeland van de toeristen. De verschillende (boeren)markten en braderieën worden altijd druk bezocht door deze toeristen. De Zeeuwse troubadour treedt tijdens deze evenementen graag op als straatartiest. In onze agenda kunt u precies zien waar en wanneer onze TroubaBoer optreedt. Naast de TroubaBoer kan ook een band uit Zeeland zorgen voor een leuke invulling tijdens het door u georganiseerde evenement.  De coverband uit Zeeland bijvoorbeeld treedt niet alleen op tijdens festivals en bruiloftsfeesten, maar treedt ook op tijdens andere evenementen.

Muzikanten uit Zeeland

Een coverband

Het laten spelen van een coverband kan tijdens verschillende evenementen wenselijk zijn. Om ervoor te zorgen dat de bezoekers van een evenement kunnen luisteren en genieten van verschillende liederen onder het genot van een drankje, zijn er verschillende muzikanten uit Zeeland beschikbaar. Deze muzikanten brengen niet alleen Zeeuwse liederen en verhalen ten gehoor, maar spelen ook verschillende populaire muzieknummers. Bijvoorbeeld nummers uit de eighties, nineties en verschillende meezingers. Veel mensen vinden het tijden een braderie gezellig om te genieten van leuke muziek tussen het afstruinen van de kraampjes door. Deze leuke muziek brengen onze muzikanten uit Zeeland ten gehore. Zij maken van een ieder evenement een feestje. Ook wanneer u voor privédoeleinden op zoek bent naar een geschikte band, zijn onze muzikanten uit Zeeland beschikbaar. U kunt gerust  contact met ons opnemen voor het inwinnen van meer informatie.